Fitness in Aalten

HAMMERSTRENGTH

In onze fitness in Aalten kan je sporten met de nieuwste apparatuur van Hammerstrength. Hammerstrength staat bekend om zijn kwaliteit en robuustheid, maar vooral om het juiste bewegingspatroon voor onze spieren. Zo train jij op een verantwoorde manier jouw lichaam.

MOGELIJKHEDEN

Ook is er veel ruimte om vrije oefeningen te doen. Zo zijn er maar liefst acht squatrekken en zes vrije plekken om gewichten te tillen. Vind jij maar liefst dertig fitness apparaten en tien plekken om pull ups te doen. In onze fitness kan iedereen werken aan het behalen van zijn of haar doelen. Naast het trainen van elk individueel doel, vinden wij het ook belangrijk dat er een goede sfeer is en dat het trainen leuk is. We hopen dat iedereen met plezier komt sporten, zodat je niet met tegen zin deze kant op hoeft.

TRAININGSSCHEMA

Iedereen, die bij ons traint, kan een trainingsschema aanvragen. Samen met een fitnessinstructeur bepaal je het doel, bespreek je welke wensen je hebt en hoe vaak je wil komen trainen. Naar aanleiding hiervan wordt er een trainingsschema opgesteld, waardoor jij gerichter kan trainen. Om de zes tot acht weken wordt dit schema vernieuwd, zodat het trainen afwisselend blijft en het optimale resultaat behaald kan worden.

Ben jij benieuwd hoe het trainen bij ons in de fitness is en hoe wij jou kunnen helpen met het behalen van jouw doelen? Kom dan gerust een keer langs bij onze fitness in Aalten of maak een afspraak met een van onze medewerkers.

Kijk op https//:www.healthandperformance.nl voor meer info.