Privacy Verklaring

iMprOVE4Result en de daaronder opgerichte ondernemingen CrossFit Oost, Health & Perfomance Gelderland en CrossFit Doetinchem, hierna genoemd en vallende onder de hoofdvestiging iMprOVE4Result zijn gevestigd aan de Landbouwstraat 2 in Aalten en Gezellenlaan 10 in Doetinchem, zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

iMprOVE4 Result vindt jouw privacy erg belangrijk en wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens die jij met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten wij graag toe hoe wij dat doen. Heb je hier vragen over? Dan kun je ons altijd mailen via info@improve4result.com

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van het product of de dienst die je afneemt: • Voor- en achternaam • Geslacht • Geboortedatum • Adresgegevens • Telefoonnummer • E-mailadres • IP-adres • Gegevens over jouw activiteiten op onze website • Bankrekeningnummer • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel in ons reserveringssysteem aan te maken en deel te nemen aan de lessen/activiteiten/sportmomenten, waarop je reserveert en je naam zichtbaar wordt voor andere leden, daarnaast ook in correspondentie en telefonisch

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die iMprOVE4Result verwerkt

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@improve4result.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel verwerkt iMprOVE4Result (en daaronder vallende handelsnamen) persoonsgegevens

 

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen: • Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen. • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen. • Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen. • Om jou te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun jij je altijd afmelden via een link in de mail. • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor jij je hebt aangemeld. • Om een account voor je aan te maken nadat jij jezelf hebt geregistreerd. • Om op basis van je surfgedrag ons aanbod van producten en diensten op je voorkeuren af te stemmen. Dit doen we alleen met jouw toestemming.

Delen van persoonsgegevens door iMprOVE4Result met derden.

Anders dan zoals expliciet uiteengezet in dit privacybeleid of zoals anderszins vereist of toegestaan door de wet, zullen we de informatie die u ons verstrekt zonder uw toestemming niet delen, verkopen of verspreiden.

 

Beveiliging:

iMprOVE4Result neemt administratieve maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, diefstal en ongeautoriseerde toegang, gebruik en wijzigingen. Door middel van beveiliging met wachtwoorden en zelf regelen door de klant van inschrijvingen. Deze maatregelen hanteren wij om een zo goed mogelijke bescherming te bieden rond de verwerking van jouw persoonsgegevens

 

Serviceproviders

iMprOVE4Result maakt gebruiken van andere bedrijven, tussenpersonen of contractanten (‘Serviceproviders’) om bepaalde services namens ons (iMprOVE4Result) uit te voeren of om ons te helpen bij de levering van onze dienst aan jou. Wij gebruiken Serviceproviders om marketing-, communicatie-, infrastructuur- en IT-diensten te leveren. Op die manier proberen wij onze service / dienst zo persoonlijk mogelijk en gebruiksvriendelijk te maken en houden. Het is mogelijk dat onze Serviceproviders bij het verlenen van dergelijke diensten toegang krijgen tot je persoonsgegevens. iMprOVE4Result geeft deze bedrijven alleen toestemming op inzage van jouw persoonsgegevens voor zover dit noodzakelijk is voor de levering van hun diensten.

 

Coaches van iMprOVE4Result

Met ieder van onze coaches sluiten wij overeenkomsten om de gegevens van onze leden die aan programma’s van ons deelnemen, te beschermen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door iMprOVE4Result en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@crossfitoost.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.

 

Akkoord.

Bij aanmelding of inschrijving voor onze activiteiten, producten en/of diensten, ga je akkoord met dit privacy beleid.