Ook in Doetinchem: Klik hier

Trainers

De gedreven & gecertificeerde CrossFit Trainers van CrossFitOost

CrossFit Oost / Trainers

Wie zijn wij?

Het CrossFit Oost team bestaat uit 3 trainers.

Jaap Sijtsema, Wiebe Koelman en Ellen Gussinklo. Zij beschikken allemaal over verschillende capaciteiten en komen vanuit een andere trainingsachtergrond. Op deze manier willen we vanuit verschillende oogpunten en in goed overleg een zo compleet mogelijk aanbod neerzetten in de CrossFit trainingen en op het gebied van Personal training en voedingsadvies.

Onze Skills

Inzet & Passie
Kennis

De trainers

Ellen Gussinklo

Trainer & Voedingsdeskundige

Vanuit mijn interesse in sport hou ik me al jaren bezig met uitzoeken hoe ik mijn eigen prestaties kan verbeteren. Laat je verrassen, hoe binnen een korte tijd, grote vooruitgang geboekt kan worden op elk gewenst niveau.

 

Meer info over mij

Wiebe Koelman

Trainer

Ik weet zeker dat ik de motivatie, de kennis, de materialen en de perfecte trainingsresultaten naar je toe breng in mijn gezamenlijke samenwerking met Ellen en Jaap. Welke doelstelling je ook maar wenst te bereiken!

 

Meer info over mij

Jaap Sijtsema

Trainer

Door mijn passie en motivatie voor sport, streef ik altijd naar verbetering. Ik draag graag mijn motivatie over aan anderen, en streef erna om anderen op een hoger niveau te krijgen. Dit lukt met mijn persoonlijke aandacht bij CrossFit Oost!

 

Meer info over mij

Dianne Stronks

Trainer

Door mijn kennis en ervaring  in te zetten, streef ik ernaar om als trainer bij CrossFit Oost, samen met mijn sporters het beoogde doel te behalen, of zelfs meer. Sporten en sociaal bezig zijn is een belangrijk deel van mijn leven.

 

Meer info over mij

Back to Top