Ook in Doetinchem: Klik hier

Prijzen

Wat kost CrossFit?

CrossFit Oost / Prijzen

Wat zijn de opties?

CrossFit is er voor iedereen. In onderstaand overzicht vind je de diverse mogelijkheden om bij CrossFit Oost aan de slag te gaan. CrossFit: Join the fun

CrossFit Basics

€35 voor basic trainingen
  • CrossFit Basic Training
  • Verplicht voor starters

CrossFit Try Out

€10,00 eenmalig
  • 1x gratis CrossFit Proefles 
  • Alle volgende lessen €10,00 

CrossFit Solo

€40 per maand

CrossFit Unlimited

€60 p.m bij 6 maand abo of €65 p.m.

CrossFit Student

€40 per maand

   

  • Op vertoon studentenpas
  • Korting op CrossFit Unlimited

Nog vragen?

Hoe kan ik kennis maken met CrossFit?
Je kunt een CrossFit Proefles nemen, hierin draai je mee in een groep tijdens een WOD. Ook is het mogelijk om naar de CrossFit Basics te komen, waarin alle aspecten van CrossFit worden uitgelegd. Kijk in overzicht hier boven voor de mogelijkheden.
Is CrossFit voor iedereen geschikt?
Bij CrossFit Oost sporten mensen van verschillende niveaus. CrossFit is dan ook schaalbaar naar ieder niveau. Tijdens een proefles kun je goed zien hoe mensen op verschillende niveaus dezelfde oefeningen doen. De ervaren trainers begeleiden je hierbij.
Zit ik vast aan een abonnement?
Voor onze abonnementen hanteren we 1 maand opzegtermijn. Maar wees gewaarschuwd! CrossFit is verslavend. Eenmaal gestart ben je besmet en is stoppen of opgeven geen optie.

Voordeel voor CrossFit Oost leden

20% korting op Inov-8 schoenen
Inov-8 is een vooraanstaand merk op het gebied van functionele trainingsschoenen. Zij ontwikkelen en specialiseren zich in het maken van schoenen geschikt voor o.a. CrossFit. Interesse? Neem contact op!
Korting op Mylogenics behandelingen
1e behandeling 60 euro, voor elke volgende behandeling voor dezelfde klacht 15 euro korting voor leden. Voor het verhelpen van fysieke klachten en/of blessures. Voor meer informatie: http://www.improve4result.nl/medisch-fitness/mylogenics
Back to Top